Reiki + healing

Reiki gecombineerd met één of meerdere healing technieken

Het is een combinatie van al onze healing diensten en Reiki.

Energetische healing

Energetische healing is een holistische methode die het energiesysteem van het lichaam activeert om blokkades te verwijderen. Door deze blokkades te doorbreken, wordt de innerlijke kracht van het lichaam om zichzelf te genezen gestimuleerd.


Kristal healing

Tijdens de Kristal healing behandeling worden er kristallen op en rond het lichaam geplaatst, zij zorgen ervoor dat de energie in het lichaam vrij gaat stormen waardoor blokkades kunnen opgeheven worden. Stress, pijnklachten, blokkades en onzekerheden kunnen verminderen d.m.v. Kristal healing


Resonantie heling (Cosmische symbolen)

Resonance healing brengt je op een bewust niveau in verbinding met de energie van Moeder Aarde. Dit is de ontvangende, vrouwelijke energie waaruit alle materie ontstaat, ook ons lichaam. Dit geeft evenwicht, stevigheid en zelfvertrouwen: je kunt gaan staan voor wie je werkelijk bent.


Energetische afstandsheling

Een healing op afstand is erop gericht om energie te laten doorstromen, blokkades op te heffen en ruimte vrij te maken. De healing werkt ontspannend en heeft een lange uitwerkingstijd.