Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe geef je een holistische massage?

Bij een holistische massage gaan we samen op onderzoek wat je klachten/spanningen/thema's je willen vertellen. Wat wil er opgemerkt, geuit en gevoeld worden? Via aanraking kom je dichter bij jezelf en krijg je de mogelijkheid om te voelen in het moment

Hoe verloopt een energetische massage?

Een energetische massage zorgt dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen. De energiepunten in je lichaam worden via lange, strijkende bewegingen gemasseerd zodat blokkades terug worden losgemaakt. Het resultaat? Een aangename, ontspannende massage waardoor jij je beter in je vel voelt!

Ik heb al van alles geprobeerd. Hoe weet ik nu of dit wél echt werkt?

Ik kan je alles vertellen over holistische massages en ik kan al je vragen beantwoorden. Maar er is maar één manier om erachter te komen of dit is wat jij zoekt: door het zelf te ervaren.

Ik nodig je van harte uit om een afspraak te plannen en kennis te maken met de helende werking van holistische massagetherapie.

Is een holistische massage het geld waard?

Met een holistische massage investeer je in je fysieke en mentale gezondheid. Wat is dat waard? Dat bepaal je zelf. Ben jij het waard om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen. Tegelijkertijd moet je het geld wel hebben. Dat begrijp ik helemaal. Kun je een behandeling niet direct (volledig) betalen? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Is de behandeling pijnlijk?

De massage zelf is niet pijnlijk. Daar waar je lichaam vastzit, kun je wel pijnlijke plekken tegenkomen.

Heeft massage bijwerkingen?

Een holistische massage heeft geen bijwerkingen. Wel kun je moe zijn na de massage. Soms merk je dat direct, soms pas in de loop van de dag en avond. Om de holistische massage ook na de behandeling optimaal door te laten werken, adviseer ik je de rest van de dag rustig aan te doen. De vermoeidheid is binnen 1 à 2 dagen over.

Worden de klachten eerst erger?

Tijdens een massage worden zowel fysiek als emotioneel veel dingen aangeraakt en losgelaten. Daardoor gaan de meeste mensen na een behandeling ontspannen en opgelucht naar huis. Speelt er angst, verdriet en pijn van lang geleden, dan is het soms lastig dat ‘zo maar even’ los te laten. Wanneer een vraag of probleem meer tijd nodig heeft om op te lossen, kunnen de fysieke klachten wat langer aanhouden. Met de juiste begeleiding zorgen we dat je het uiteindelijk wel loslaat en dat de klachten verdwijnen.

<< 1 >>